عرضه و پخش انواع عایق الاستومری لوله ای
همه چیز در مورد عایق الاستومری لوله ای و مزایایش
چند سالی است که از عایقها بهعنوان مانعی در برابر حرارت - برودت و همچنین آلودگیهای صوتی استفاده میکنند؛ در واقع با کمک این وسیله میتوان تا حد قابلتوجهی جلوی هدررفت انرژی را گرفت.
یکی از عایقهای پرکاربرد عایق الاستومری است که به دو نوع ورقهای و لوله ای تقسیمبندی میشود. امروزه از این نوع عایقها در بسیاری از صنایع و سازهها استفاده میکنند.
گرمشدن کره زمین، کاهش روزافزون انرژیهای تجدیدناپذیر، بالارفتن میزان مصرف انرژی و همچنینی افزایش آلاینده و گازهای گلخانهای باعث شده است تا استفاده از عایقهای الاستومری روزبهروز بیشتر شود.
درگذشته از عایقهای سنتی که عموماً از مواد طبیعی ساخته میشد استفاده میکردند. این نوع عایقها اغلب از موادی مانند پشمشیشه ساخته میشد و در درازمدت معایب زیادی برای سلامت انسان و محیطزیست داشت؛ از همین رو جایشان را به مدلهای جدید دادند.
در این نوشتار قصد داریم تا به بررسی عایق الاستومری لوله ای بپردازیم.
آشنایی با عایق الاستومری:
عایق الاستومری نسل جدیدی از عایقهای حرارتی هستند که به علت مزایای زیادی که دارند، خیلی سریع جایگزین عایقهای سنتی شدند. این فومها در دهه 50 میلادی به بازار عرضه شدند و به علت قابلیت عدم نفوذپذیری در مقابل هرگونه هوا و رطوبت، خیلی زود مورد کاربرد همه صنایع قرار گرفتند.
از عایقهای الاستومری در صنایع ساختمانی بسیار استفاده میکنند و کاربرد آنها در لولههای تأسیسات و کانالهای هوا بسیار زیاد است.
مراحل ساخت عایق الاستومری چگونه است؟
برای ساخت عایق الاستومری از سه ماده لاستیک مصنوعی (مونومر اتیلن - پروپلین دیین)، پلیوینیل کلرید ویک ماده فوم دار شیمیایی استفاده میکنند.
تمامی این مواد را در یک میکسر بزرگ ترکیب میکنند و از طریق تجهیزات اکسترودینگ درون قابهایی میریزند تا تبدیل به شکل خاصی مانند لوله یا ورقهای تبدیل شوند. در طی این فرایند هزاران محفظه کوچک هوا (سلول) که تقریباً همه آن به هم متصل هستند، تشکیل میشوند. پس از خنک شدن این مواد، عایق الاستومری در اندازههای موردنیاز بریده میشود و به بازار عرضه میگردد.
عایق الاستومری لوله ای:
عایق الاستومری لوله ای نوعی از عایقهای جدید هستند که برای جلوگیری از یخزدگی و یا کاهش هدررفت انرژی گرمایی در لولههای تأسیسات ساختمان مورداستفاده قرار میگیرند.
فوم لوله ای برای جلوگیری از زنگزدگی و اکسیداسیون بدنه بیرونی لولهها نیز کاربرد دارد و معمولاً در ضخامتهای 9، 13، 19 و 25 تولید میشود.
عایق الاستومری لوله ای در کارخانهها به طور خام تولید میشود اما باتوجهبه نیاز خریدار میتوان خدمات چسب و فویل آلومینیوم را بر روی آنها انجام داد.
بررسی عایق الاستومری لوله ای در مقایسه با عایق پشمشیشه:
به علت شکل فرایند ساخت عایق الاستومری لوله ای، سلولهای آن بسته و کنار هم هستند؛ به همین دلیل میزان نفوذپذیری عواملی مانند بخار آب، رطوبت، گردوخاک و ... در آنها به حداقل میرسد.
همچنین عایق لوله ای در گذر زمان ریشریش و یا پاره نمیشود و با محیطزیست سازگار است؛ درصورتیکه در عایق سنتی پشمشیشه میزان نفوذپذیری عوامل خارجی مانند بخار آب، گردوغبار، رطوبت و ... به میزان قابلتوجهی زیاد است. عایقهای پشمشیشه اثر منفی بر سلامت انسان میگذارند و باعث بیماریهای ریوی و پوستی در درازمدت میشوند.
مزایای کاربرد عایق الاستومری لوله ای:
باتوجهبه تفاوتهای این عایق با پشمشیشه ذکر کردیم، عایق الاستومری لوله ای دارای مزایای بسیار زیادی است که در ادامه به آن میپردازیم:
- انعطافپذیری بالا
- وزن سبک و قابلیت حمل آسان
- پایین بودن ضریب انتقال حرارتی
- کاهش هزینههای مازاد انرژی
- سهولت در مراحل نصب و تعبیه
- قابلیت نفوذناپذیری بالا در مقابل رطوبت، بخار آب، مواد شیمیایی
- امکان آسان نگهداری و تعمیرات راحت
انواع عایق الاستومری لوله ای:
عایق الاستومری لولهای به مدلهای مختلفی تقسیمبندی میشود که بهصورت زیر است:
- 1. عایق الاستومری لوله ای ساده:
این نوع از عایق الاستومری لولهای همان شکل اولیه این وسیله است که در کارخانه تولید میشود. فوم لوله ای محافظ خوبی در برابر کندانس و ورود قارچ و کپک بر روی لولهها است.
همچنین از هدررفت انرژی در سازههای ساختمانی به میزان قابلتوجهی جلوگیری میکند.
-
عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم ساده:
از عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم ساده در محیطهای باز استفاده میکنند زیرا در برابر عوامل فرسایش مقاومت بالایی دارد. به علت بالابردن همین عملکرد بر روی عایق ساده از روکش آلومینیومی استفاده میکنند
-
عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم مسلح:
معمولاً به جز مقاومت در برابر عوامل فرسایندهای مانند آبوهوا، عایقهای الاستومری از ضربات نیز محافظت میکنند؛ به همین دلیل در روی عایق الاستومری لوله ای ساده نوعی پوشش آلومینیومی مسلح قرار میگیرد که قسمتهای مختلف سازه را از ضربات احتمالی حفظ میکند.
نصب عایق الاستومری لوله ای به چگونه است؟
برای نصب این نوع عایق باید در ابتدا با استفاده از یک کاتر آن را برش دهیم و سپس به کمک یک برس سطح لولهای که میخواهیم این عایق را در آنجا نصب کنیم به خوبی با چسب آغشته کنیم.
در این مرحله عایق را بهدور لوله میچسبانیم و محل درزها را با چسب الاستومری پوشش میدهیم و در انتهای کار از نوار درزگیر مخصوص درزگیری عایق استفاده میکنیم.
چرا از عایق الاستومری لولهای استفاده میکنیم؟
عایق الاستومری لوله ای، بسیار سبک و انعطافپذیر هستند برای عایقکاری لولههای سردوگرم و چیلرها به کار میروند.این نوع عایقها بیش از هر مدل دیگری با دمای دوگانه مناسب هستند و مقاومت بالایی در برابر اشعه ماورا بنفش دارند.
ضریب انتقال حرارتی آنها بسیار پایین است و بهراحتی بر روی لولهها نصب میشوند. از دیگر دلایل استفاده از عایق الاستومری لوله ای قابلیت غیر خورندگی آنها برای لولههای مسی و فولادی است.
خرید عایق الاستومری لوله ای:
مقاومت در برابر رطوبت و همچنین بهینهسازی مصرف انرژی دو هدف اصلی از بهکاربردن عایقهای الاستومری لوله ای است. باتوجهبه کارایی بالای این وسیله و همچنین دوام و کیفیت مناسب، امروزه از عایق الاستومری لوله ای در تمامی سازهها استفاده میکنند.
اگر شما نیز قصد خرید این محصول را با قیمت مناسب و ارسال سریع دارید، میتوانید از طریق سایت تهران دما سفارش خود را ثبت کنید تا دراسرع وقت به دستتان برسد. همچنین اگر برای نصب عایق الاستومری لوله ای نیاز به افراد متخصص دارید ما میتوانیم این خدمات را در تمامی شهرهای ایران برایتان انجام دهیم.