09125456950

عایق الاستومری ورقه ای

10 / 10
از 1 کاربر

  عایق الاستومری ورقه ای مناسب برای کانال کولر

 

آشنایی با عایق الاستومری ورقه ای و کاربردهایش

امروزه ذخیره انرژی و استفاده بهینه از آن‌یکی از مسائل مهم در صنایع مختلف است؛ به همین دلیل در سال‌های اخیر کاربرد عایق‌ها برای  این دو مورد مهم بسیار شده است. مدل الاستومری یکی از انواع عایق‌های برودتی و حرارتی است که بیشترین کاربرد را از جمله در صنایع ساختمان‌سازی دارد.

عایق الاستومری از مواد سلول بسته  و انعطاف‌پذیر پروپیلن، داین و اتیلن ساخته شده است که می‌تواند جایگزین خوبی به‌جای عایق‌های سنتی (پشم‌شیشه) باشد. این محصول از نظر ساختاری دوستدار محیط‌زیست است زیرا از مواد کاملاً غیرسمی ساخته می‌شود.

به علت کارایی بالایی که این وسیله در برابر برودت، حرارت، رطوبت و گردوغبار دارد در صنایع زیادی مانند پتروشیمی و نفتی، خودروسازی و ... کاربرد زیادی دارد.

در این مقاله از تهران دما قصد داریم تا به بررسی عایق الاستومری ورقه‌ای که نوعی از این محصول است بپردازیم.

 

عایق الاستومری چیست؟

به‌طورکلی از عایق‌ها برای جلوگیری از هدررفت انرژی استفاده می‌کنند. عایق الاستومری نیز به دلیل مواد اولیه و ساختاری که دارد، در صنایع بسیاری مورداستفاده قرار می‌گیرد؛ اما بیشترین کاربرد این محصول در صنعت ساختمان‌سازی در قسمت تأسیسات، کانال‌های کولر، لوله‌های بزرگ، سیستم سرمایشی و گرمایشی است.

عایق الاستومری وزن بسیار سبکی دارد و انعطاف‌پذیری آن بسیار بالا است. در بازار به شکل‌های مختلف ورقه‌ای (رولی)، چسب‌دار و... عرضه می‌گردد.

 

تفاوت عایق الاستومری با عایق سنتی:

عایق‌های الاستومریک ساختاری سلول بسته دارند به همین دلیل در برابر رطوبت، بخار آب و گردوغبار مقاومت بالایی دارند اما عایق‌های سنتی که اغلب از جنس پشم‌شیشه بودند، ساختاری فیبری و متخلخل دارند و مقاومت آنها در برابر نفوذ رطوبت و بخار آب بسیار کمتر از عایق الاستومری است.

همچنین به علت اهمیت حفظ محیط‌زیست و سلامت افراد، عایق الاستومری برتری زیادی نسبت به عایق سنتی دارد. زیرا پشم‌شیشه موجب بیماری‌های پوستی و سیستم تنفسی می‌شود و در هنگام کار با عایق‌های سنتی، نصاب‌ها حتماً باید از ماسک و لباس محافظ مناسب استفاده کنند.

از دیگر تفاوت‌های عمده این دو محصول می‌توان به عمر طولانی، نصب راحت عایق الاستومری، نسبت به عایق سنتی اشاره کرد.

 

مزایای عایق الاستومری چیست؟

کاربرد اصلی این نوع عایق‌ها برای جلوگیری از هدررفتن انرژی است و نقش مهمی در صرفه‌جویی مصرف انرژی گرمایی و سرمایی دارند.

از جمله مزایای عایق الاستومری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه
  • عدم نفوذپذیری قارچ و کپک
  • پایین بودن ضریب انتقال حرارت
  • نصب آسان
  • حمل‌ونقل راحت
  • سازگاری با محیط‌زیست
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت و بخار آب

 

 

 

انواع عایق الاستومری:

 عایق الاستومری بر اساس ظاهر به شکل‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود و باتوجه‌به ساختار سلول بسته‌ای که دارد باعث طول عمر تأسیسات ساختمانی می‌شود. انواع این عایق را می‌توان به‌صورت زیر طبقه‌بندی کرد:

  1. عایق الاستومری ورقه ای (رولی)
  2. عایق الاستومری لوله‌ای

عایق الاستومری ورقه ای نیز انواع مختلفی دارد که باتوجه‌به کارایی‌اش مورداستفاده قرار می‌گیرد.

 

عایق الاستومری ورقه ای چیست؟

عایق‌های الاستومری ورقه ای وزن بسیار سبکی دارند و در برابر نفوذپذیری قارچ‌ها، باکتری، مواد شیمیایی، رطوبت و همچنین گردوغبار مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهند.

طریقه نصب و نگهداری این عایق‌ها بسیار آسان است و در سیستم‌های تهویه کاربرد فراوانی دارند. معمولاً برای نصب عایق الاستومری ورقه ای از نوعی چسب مخصوص برای پوشش دادن درزها استفاده می‌کنند و یا برخی از مدل‌های این نوع عایق، خود دارای برچسب می‌باشد.

 

مزایای عایق الاستومری ورقه ای چیست؟

عایق‌های الاستومری ورقه ای بسیار سبک هستند همچنین از انعطاف‌پذیری بالایی برخوردارند.

ضریب حرارتی آنها بسیار پایین است؛ به همین دلیل از هدررفت انرژی بسیار زیاد جلوگیری می‌کند.

عایق الاستومری ورقه ای در برابر نفوذ رطوبت، بخار آب، رشد قارچ و کپک، ورود گردوغبار، آتش، روغن، مواد شیمیایی و ... مقاومت بالایی دارد. یکی از مزایای مهم این نوع عایق سازگار بودن با محیط‌زیست است و هیچ‌گونه حساسیت پوستی و تنفسی برخلاف عایق سنتی ایجاد نمی‌کند..

 

انواع عایق الاستومری ورقه ای:

همان‌طور که گفتیم عایق الاستومری ورقه ای باتوجه‌ به وزن سبک و انعطاف‌پذیری بالایش در صنعت ساختمان‌سازی کاربرد فراوانی دارد. این نوع عایق به شکل‌های مختلفی در بازار در دسترس است.

انواع عایق‌های الاستومری ورقه ای را می‌توان به‌صورت زیر تقسیم‌بندی کرد که در ادامه به ویژگی‌های هرکدام می‌پردازیم:

  1. عایق الاستومری روکش آلومینیوم
  2. عایق الاستومری ورقه ای شانه تخم‌مرغی
  3. عایق الاستومری ورقه ای با روکش پروتکت بلک
  4. عایق الاستومری رولی پشت چسب‌دار

 

  • عایق الاستومری ورقه ای روکش آلومینیوم

این نوع عایق در برابر شرایط ناپایدار جوی بسیار مقاوم است و در قسمت‌های مختلف صنایع ساختمانی مانند ایزوله‌سازی مخازن، سیستم گرمایشی، لوله‌کشی مورداستفاده قرار می‌گیرند. عایق الاستومری ورقه ای روکش آلومینیوم به شکل ساده و پشت چسب‌دار به بازار عرضه می‌گردد.

 

  • ·      عایق الاستومری ورقه ای  شانه تخم‌مرغی

عایق الاستومری رولی شانه تخم‌مرغی نوع دیگری از شکل ورقه ای است که بیشتر به‌عنوان عایق صوتی کاربرد دارد. این نوع عایق باتوجه‌ به ساختار سلولی و متخلخلی که دارد، به میزان قابل‌توجهی از آلودگی‌های صوتی می‌کاهد. عایق شانه تخم‌مرغی در دو شکل ساده یا موجدار در بازار عرضه می‌گردد.

 

  • ·      عایق الاستومری ورقه ای با روکش پروتکت بلک

مدل بعدی از انواع عایق الاستومری ورقه ای به نوع روکش با پروتکت بلک برمی‌گردد. این نوع عایق حرارتی، انعطاف‌پذیر است و ساختاری غیر متخلخل دارد و به همین  علت مقاومت بالایی در برابر رطوبت، بخار آب و آلودگی‌هایی مانند گردوغبار دارند.

 

 

  • ·      عایق الاستومری ورقه ای پشت چسب‌دار

از آنجایی‌که نصب عایق‌های سنتی که عموماً از جنس پشم‌ شیشه بودند باعث ایجاد آلرژی‌های تنفسی و پوستی می‌شد و همچنین نصب آنها بسیار زمان بر بود؛ استفاده از عایق‌های الاستومری ورقه ای چسب‌دار بسیار پرکاربرد شد. استفاده از این نوع عایق در صرفه‌جویی در زمان بسیار مؤثر است.

 

خرید و سفارش عایق الاستومری ورقه ای:

نصب عایق الاستومری در مرحله سفت‌کاری ساختمان و زمانی که کار لوله‌کشی و تأسیسات ساختمان انجام شد، صورت می‌گیرد؛ البته ناگفته نماند که قبل از نصب باید حتماً، نوع عایق توسط کارشناسان این محصول مشخص شود.

انتخاب عایق الاستومری باتوجه‌ به شرایط آب‌وهوایی در ساختمان و شهر موردنظر انجام می‌شود. به‌طورکلی در شهرهایی مانند تهران عایق‌هایی با ضخامت 9 میلیمتر مناسب است درحالی‌که در شهرهایی با هوای بسیار گرم و خشک، این عدد به 25 میلیمتر می‌رسد.

شما می‌توانید برای خرید عایق الاستومری ورقه ای و همچنین انواع عایق‌ها به کارشناسان تهران دما مراجعه کنید.

 

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :